Dutch Birding dvd-jaaroverzicht 2012 op de deurmat

Zondag 7 april 2013

DB jaaroverzicht 2012 2a

Gisteren viel hij op de deurmat: het Dutch Birding magazine – volume – 35 no 2 – 2013. Het is altijd een leuk moment om het nieuwe magazine uit het cellofaan te halen en met een snelle scan vast te stellen dat je dit weekend weer heel wat prettig leeswerk te goed hebt. Maar “nummer 2” is sinds enkele jaren extra speciaal, omdat het vergezeld gaat met het Dutch Birding dvd-jaaroverzicht 2012, een filmoverzicht van zeldzame en schaarse soorten in Nederland.

Na mijn excursie naar de Sallandse Heuvelrug en de Achterhoek had ik gisteravond geen tijd meer om het blad te lezen en de dvd te bekijken, dus bladerde ik het magazine snel even door, verlekkerde me even aan de fraaie foto’s en legde de dvd alvast naast de televisie. Lekker voor de zondag!

Het bekijken van het dvd-overzicht was vandaag een feest van herkenning. Veel van de soorten die erop staan, heb ik zelf gezien/getwitcht en er zijn zelfs een aantal door ondergetekende gemaakte filmpjes die door de ballotage zijn gekomen.

De complimenten aan Marc Plomp en alle anderen die aan de productie van deze prachtige dvd hebben bijgedragen! Top!

Voor niet-begunstigers van Dutch Birding is het jaaroverzicht te bestellen via de webshop van Vogelinformatiecentrum Texel. (De dvd staat vanaf maandag 8 april in de webshop.) Een ‘must-have’ voor elke vogelaar in Nederland!

DB jaaroverzicht 2012 3a

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Dutch Birding dvd-jaaroverzicht 2012 op de deurmat

  1. Bas vd Burg zegt:

    must have? Tsja ik heb een hoop DVD’s in de kast liggen, maar eigenlijk heb ik nog nooit 1 jaaroverzicht bekeken hahaha. Maar ja waarom zou ik ook, ik pik lang niet alles mee wat er op een jaaroverzicht staat en als ik er dan 1 zou bekijken, krijg ik vast zo’n gevoel van “goh leuk, die niet gezien, dat niet gezien enz enz” 🙂 🙂

    • luukpunt zegt:

      Ook al zitten er voor mij een ook aantal “pijnmomentjes” in al die jaaroverzichten, ik geniet er toch vooral van en probeer zoveel mogelijk naar het halfvolle glas te kijken. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s